Mirza Batalović

0%
Broj pitanja: 3
Broj odgovora: 0
Stranka
NES
Kratka biografija
Funkcija
Predsjedavajući OV
Broj osvojenih glasova
1715
;
Pitanje:

Poštovani, Ja Vas molim da mi odgovorite,kada će neko uraditi nešto po pitanju 2 pješačka prelaza,na tranzitu kod Gonula? Više puta sam izbjegla nesreću, sa djetetom koji je prvi razred. Nije moguće stići u školu na vrijeme,niti je moguće preći pješački,zbog trkača jutarnjih koji voze do 120 na sat. Nema te osobe,i institucije kojoj se nisam obratila,poslala mail,ili zvala telefonski. Da li mogu da se postave semafori,pješački betonski prelazi,radar bilo šta što može pomoći našoj djeci da sigurno stignu do škole. Ili ćemo čekati da se nekom djetetu nešto dogodi,pa da onda reagujemo. Ja Vas molim za odgovor.

Vijećnik/ca nije odgovorio/la na ovo pitanje.
Pitanje:

Postovani, Zamolio bih vas za odgovor na pitanje vezano za lakat krivinu prema ulici 10.brdske brigade postoji li mogucnost da se uloze neka sredstva za ublazivanje te "krivine" i vidim da je aktualno uklanjanje rusevnih objekata takodje u istoj ulici preko puta broja 32 10. Brdske brigade ima devastiran objekat kod kojeg je suzenje te ulice.hvala na odgovoru nadam se da cete uciniti za nasu ulicu znali bi to cijeniti

Vijećnik/ca nije odgovorio/la na ovo pitanje.
Pitanje:

Na zboru gradjana u MZ Medrese upoznala sam Vas sa problemom kanalizacije koji se ne rjesava vec 10 godina. Da li je ista uradjeno po tom pitanju ili mi i dalje treba da zivimo u smradu zbog tudje krivice? Kada ce komunalna inspekcija poceti raditi svoj posao i kazniti vlasnike ako se vec ne mogu dogovoriti drugacije? Predstavnica iz opcine,Selma, je na tom zboru rekla da ce me kontaktirati ali se od februara nista nije desilo.

Vijećnik/ca nije odgovorio/la na ovo pitanje.

Sva direktna pitanja

;