Suzana Fazlić

6%
Broj pitanja: 17
Broj odgovora: 1
Stranka
PZP
Kratka biografija
Funkcija
Članica Komisije za odnose sa mjesnim zajednicama i zaštitu čovjekove okoline
Broj osvojenih glasova
425
;
Pitanje:

Postovana Suzana ,Ovim putem želimo da se zahvalimo Vama na razumjevanju i aktivnom uzimanju učešća prilikom rijesavanja našeg dugogodišnjeg problema pristupnog puta u ulici Orasacka ..posebno želimo istaći Vaše zalaganje na poslednjoj održanoj sjednici općinskog vijeća ,kao i vasu volju na poslednjem održanom sastanku u opcini,obilasku terena i konstruktivnim prijedlozima u cilju brzog rijesavanja ovog problema .. pozitivnu stvar sto nas je iznenadila kao građane, jeste kako vijecnici zajedno traze rjesenja, bez obzira na stranacku pripadnost..zahvalni građani ulice Orasacka ,predstavnik ulice - Fadil Imamovic

Odgovor:

Poštovani, 

Hvala Vama na ovim riječima. Zadatak svih vijećnika je biti u službi građana, pomoći im da riješe probleme koje imaju u svojoj lokalnoj zajednici. Poziv kolegice iz Vijeća, da zajedno radimo na Vašem višegodišnjem problemu sam odmah prihvatila. Realizacija pristupnog puta u ulici Orašačka je dug proces ali je najbitnije da je taj proces počeo.

Stojim Vam na raspolaganju za dodatna pitanja.

Lijep pozdrav, 

Suzana Fazlić

Pitanje:

Odavno se priča da će se napraviti nova škola u Pofalićima. Šta je s tim? Stara je užasna - prozori su toliko stari i ne mogu se otvarati, buka od automobila ometa nastavu - garantujem da, ako se uradi samo jedno kvalitetno ispitivanje objekta, djeca bi bila hitno evakuisana u drugu zgradu.

Vijećnik/ca nije odgovorio/la na ovo pitanje.
Pitanje:

Vezano za planove sa zapuštenim prostorom STROJERADA na Grbavici, koji su planovi za ovaj dio općine, jer postoje glasine da se tu namjerava graditi višespratnica, a znamo da zbog problema za zagađenjem zraka takva gradnja nije dozvoljena uz vjetrokoridore?

Vijećnik/ca nije odgovorio/la na ovo pitanje.
Pitanje:

Kad će biti popravljeni svi prelazi preko tramvajskih šina na svim semaforima/prelazima cijelom dužinom tramvajske pruge, naročito od Pofalića od Ilidže, u oba pravca? Uklonite polomljene kocke koje zapinju građanima i svakodnevno se povređuju! To je prioritet br. 1!

Vijećnik/ca nije odgovorio/la na ovo pitanje.
Pitanje:

Da li ćete pokrenuti neku inicijativu za pomoć/podršku, od strane Općine Novo Sarajevo, pri uključivanje djece sa poteškoćama u razvoju iz socijalno ugroženih porodica u obrazovni proces?- djece sa razvojnim i genetskim poremećajima autističnog spektra, kašnjenje i poremećaji u razvoju govora, intelektualne poteškoće, Downov sindrom, problemi u emocionalnom razvoju i ponašanju, poremećaj nedostatka pažnje i hiperaktivnosti, traumatske povrede mozga, cerebralna paraliza, itd. 

Vijećnik/ca nije odgovorio/la na ovo pitanje.
Stranica 1 od 1